Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Casa Petru Cabernet Sauvignon demidulce

Băuturi Fără Alcool

Soi: Cabernet Sauvignon
Culoare: roșu-granat cu nuanțe violete
Aromă: fructe roșii coapte, minerale și condimente, alături de o notă plăcută de prune
Gust: neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru, tanini expresivi și structurați
Temperatura de servire: +10°C …+12°C
Prilej: vinul ce crează o adevarată atmosferă de sărbătoare
Recomandări gastronomice: mâncăruri din carne, vânat și cașcaval
Alcool: 0.0%
Volum: 750 ml

SKU: 4841220006979

Casa Petru Cabernet Sauvignon demidulce

Băuturi Fără Alcool
98,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin roșu nealcoolic Cabernet Sauvignon este fabricat din struguri Cabernet Sauvignon cultivate în zona de sud a Moldovei. Culoarea vinului este roșu-granat cu nuanțe violete. Vinul are un gust neted, rotund, caracterizat prin prospețime și echilibru. Conține tanini expresivi, structurați. Aroma bogată a vinului este dezvăluită de fructe roșii coapte, minerale și condimente. Traseul are o notă plăcută de prune. Vinul se servește cu mâncăruri din carne, vânat și bucăți de brânză. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 10 °С… + 12 °С.

Particularitatea vinului nealcoolic Casa Petru este că combină toate proprietățile benefice ale vinului, inclusiv bogăția: antioxidanți, polifenoli, acizi minerali, oligoelemente și vitamine, dar nu conține alcool. Procesul de fabricație diferă de tehnologia de creare a vinurilor obișnuite doar prin faptul că, în etapa finală, alcoolul este extras folosind o temperatură scăzută într-un vid profund. Această tehnologie permite păstrarea tuturor proprietăților organoleptice originale din vin.

Vinul Casa Petru este o alternativă excelentă la un produs tradițional pentru adepții unui stil de viață sănătos, femeile însărcinate și multe altele care, din diverse motive, nu beau băuturi alcoolice. Utilizarea regulată în doze mici reduce nivelul colesterolului din sânge, îmbunătățește funcțiile de protecție ale corpului, are un efect benefic asupra activității sistemului cardiovascular și a sistemului digestiv.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.