Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880
about winetime.md | Despre noi

Despre noi

WineTime este locul de unde pornesc alegerile corecte! Îți prezentăm un proiect unic care îți va oferi o nouă viziune asupra procesului de alegere a unei băuturi și a deservirii clientului. Asortimentul de peste 3000 de produse disponibil online cât și în magazin, oferă posibilitatea de a alege ceea ce dorești, dintr-o gamă largă de articole de calitate. Ofertele și reducerile lunare sunt ceea ce ne evidențiază, astfel doar la noi poți profita de cele mai bune prețuri.

Fiecare client are preferințe specifice, de aceea, echipa noastră de experți este disponibilă 24/24, pentru a te ajuta să faci alegerea corectă. Oferim servicii de consultanță online, telefonică și fizică pentru a răspunde nevoilor tale.

De ce WineTime? Pentru că oriunde te afli în țară, noi asigurăm livrarea comenzii în timp util. Plasează comanda online prin intermediul site-ului nostru sau sună la numărul 079880880, iar echipa noastră te va ajuta.

Indiferent dacă preferi un vin de calitate sau dorești să savurezi un whisky cu gheață, fiecare își găsește ceva pe gustul său. Deci, ce mai aștepți? Plasează comanda pe site-ul nostru sau vizitează-ne personal, iar de restul ne ocupăm noi!

 

DE CE RECOMANDĂM WINETIME?

  • Livrarea produselor tale preferate până la ușă, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
  • Disponibilitatea 24/7 de a plasa o comandă pe site.
  • Prețurile mici și reducerile lunare avatajoase, sunt ceea ce ne evidențiază unicitatea în domeniu nostru de activitate.
  • Asistență la orice oră prin chat, pe paginile WineTime și consultanța telefonică sau în magazin.
  • Gamă de peste 3000 de produse, printre care și produse gastronomice care vor completa pe măsură gusturile băuturilor tale favorite.
Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.