Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Casa Petru Chardonnay

Băuturi Fără Alcool

Soi: Chardonnay
Culoare: galben auriu
Aromă: fnuanțe florale și fructate
Gust: fructat, cu un postgust armonios și răcoritor
Temperatura de servire: +10°C …+12°C
Prilej: vinul ce crează o adevarată atmosferă de sărbătoare
Recomandări gastronomice: salate ușoare, aperitive, fructe și brânzeturi
Alcool: 0.0%
Volum: 750 ml

SKU: 4841220006962

Casa Petru Chardonnay

Băuturi Fără Alcool
98,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin alb nealcoolic Chardonnay – obținut din struguri Chardonnay crescuți în zona de sud a Moldovei. Vinul este de culoare aurie paie. Gustul ușor fructat al vinului se încheie cu un finisaj armonios răcoritor. Aroma vinului combină subtilele nuanțe florale și fructate. Vinul servește ca un aperitiv excelent, servit cu salate ușoare, aperitive, fructe și brânzeturi. Se recomandă să se servească la o temperatură de + 10°С… + 12°С.

Particularitatea vinului nealcoolic Casa Petru este că combină toate proprietățile benefice ale vinului, inclusiv bogăția: antioxidanți, polifenoli, acizi minerali, oligoelemente și vitamine, dar nu conține alcool. Procesul de fabricație diferă de tehnologia de creare a vinurilor obișnuite doar prin faptul că, în etapa finală, alcoolul este extras folosind o temperatură scăzută într-un vid profund. Această tehnologie permite păstrarea tuturor proprietăților organoleptice originale din vin.

Vinul Casa Petru este o alternativă excelentă la un produs tradițional pentru adepții unui stil de viață sănătos, femeile însărcinate și multe altele care, din diverse motive, nu consumă băuturi alcoolice. Utilizarea regulată în doze mici reduce nivelul colesterolului din sânge, ajută la creșterea funcțiilor de protecție a corpului, are un efect benefic asupra activității sistemului cardiovascular și a sistemului digestiv.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.