POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE (site www.winetime.md )

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal (în continuare – Politica de confidențialitate) se aplică tuturor informațiilor pe care magazinul online www.winetime.md  le poate primi despre Client atunci când plasează comanda pe site-ul web al magazinului online. Folosind măsurile tehnice și organizatorice pentru protejarea datelor, magazinul online va prelucra datele personale ale Clientului în cantitatea și modul cerute și permise de legislația Republicii Moldova. Folosirea de către Client a site-ului înseamnă acceptarea Politicii de confidențialitate și condițiilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Clientului. În cazul dezacordului cu condițiile Politicii de confidențialitate, Clientul trebuie să contacteze reprezentantul site-ului la adresa electronică  info@wp2.5p9.ru . Administrația site-ului nu verifică și nu este responsabilă de autenticitatea datelor cu caracter personal, furnizate de către Client site-ului.

Datele cu caracter personal, care pot fi prelucrate în cadrul prezentei Politici de confidențialitate, se oferă de către Client pentru executarea contractului de vînzare-cumpărare electronic la care subiectul datelor cu caracter personal este parte sau pentru luarea unor măsuri înaintea încheierii contractului, la cererea acestuia.

– Numele și prenumele Clientului

– Telefonul de contact al Clientului

– Adresa poștei electronice (e-mail)

– Adresa de livrare a mărfii.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate numai cu scopul realizării raporturilor contractuale, și vor fi păstrate pînă la încheierea raporturilor contractuale.

Administrația site-ului poate utiliza datele personale ale Clientului pentru:

– Identificarea Clientului înregistrat pe site cu scopul de a plasa o comandă;

-Confirmarea prealabilă a Clientului  cu privire la starea comenzii;

-Acordarea Utilizatorului unui suport eficient în cazul în care apar probleme legate de utilizarea Site-ului sau a livrării;

– Livrarea comenzii la adresa veridică.

– Punerea în aplicare a activității de publicitate.

Clientul este de acord cu faptul că Administrația site-ului are dreptul să transmită datele cu caracter personal persoanelor terțe, în special, serviciilor de curierat/expediția pentru a livra comanda Clientului, care a fost procesată pe site-ul magazinului online.

Administrația site-ului împreună cu Clientul, ia toate măsurile necesare de prevenire a pagubelor sau ale altor consecințe negative, cauzate de pierdere sau prin divulgarea datelor cu caracter personal ale Clientului. În cazul pierderii sau dezvăluirii datelor cu caracter personal, Administrația site-ului informează Clientul despre pierderea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal.

Contactați reprezentanții siteului info@wp2.5p9.ru pentru exercitarea dreptului de intervenție asupra datelor cu caracter personal.