Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil si numai in perioada indicata pe site, in conditiile afisate pe site.

Livrarea produsului comandat (precum si a documentelor însoțitoare) se va face la adresa indicata de Client, in termen de maxim 3 zile de la momentul plasarii comenzii pe site

Dupa plasarea comenzii de catre client, aceasta va fi confirmata telefonic de winetime.md, clientului comunicandu-i-se data si ora la care poate primi livrarea produselor, avand in vedere ca exista posibilitatea ca la trimiterea comenzii aceasta fie sa nu se regaseasca, fie sa se regaseasca doar partial pe stoc in magazin.

Livrarea se face numai în raza orașului Chișinău. La achiziționarea produselor de la 600 MDL Clientul/Cumpărătorul beneficiază de livrare gratuită aproduselor. Pentru Comanda în valoare mai mica de 600 MDL se percepe taxa de livrare 50 MDL.

Clientul va putea primi produsele de la curier doar daca va prezenta un act de identitate, care confirma faptul, ca virsta clientului este mai mare de 18 ani.