TERMENI ȘI CONDIȚII (site www.winetime.md )

Site-ul accesat site este operat de compania  ”DORIMAX” SRL

DORIMAX SRL cu adresa juridica în Republica Moldova, mun. Chișinău, strada Voluntarilor 15, IDNO: 1003600074399, denumită în continuare “ www.winetime.md”.

Orice persoană care accesează site-ul www.winetime.md și se înregistrează în mod valabil, comunicând toate datele necesare, va fi denumită în continuare “Utilizator”.

Utilizatorul care a transmis și finalizat o comandă cu privire la unul dintre produsele puse în vânzare pe site-ul www.winetime.md   va fi denumit în continuare “Client”.

Prin accesarea site-ului www.winetime.md toți utilizatorii consimt în mod expres să respecte termenii și condițiile prezentate mai jos, precum și legislația aplicabilă în domeniu.

Cu scopul de a anticipa dubla interpretare a termenilor utilizați, au fost definiți mai jos, conform contextului prezentului contract:

  1. Site – reprezintă domeniul winetime.md .
  2. Serviciu – pus la dispoziție de DORIMAX S.R.L. prin intermediul platformei online ce poate fi accesată la www.winetime.md – serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile publice disponibile ale site-ului, în sensul acordării posibilității Utilizatorului/Clientului să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanță dar fără a se limita la acestea (inclusiv telefonic).
  3. Comanda – reprezintă documentul electronic, generat ca urmare a accesării site-ului winetime.md  de către un Utilizator care a acceptat termenii si condițiile de utilizare prezentate pe site. Prin lansarea unei comenzi pe site, Utilizatorul este de acord, în mod ferm și expres,  cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care winetime.md  își derulează operațiunile, neputând invoca ulterior eventuale împrejurări/stări de fapt de natura a modifica aceste forme de comunicare.
  4. Produse – orice produs încărcat pe pagina corespondentă adresei web winetime.md
  5. Contractul – reprezintă o comanda confirmată în prealabil de către reprezentanții platformei winetime.md, prin care se acceptă  livrarea  produsului sau a produselor comandate de Client cu respectarea legislației în vigoare. Data intrării în vigoare a contractului – este data confirmării Comenzii de către reprezentanții winetime.md, data la care contractul se consideră legal încheiat, cu toate consecințele juridice ce derivă din aceasta stare de fapt.

Conținutul textului dat, are scopul de a aduce la cunoștința  regulamentul privind termenii si condițiile raporturilor contractuale dintre winetime.md și cumpărători/clienți.

Utilizarea site-ului www.timetime.md  (navigarea, accesul, cumpărarea produselor de pe acest site, prelucrarea datelor cu caracter personal, etc.) implică garanția din partea clientului că a împlinit vârsta de 18 ani, astfel încât beneficiază de drepturile legale pentru a valida o comandă și că este de acord cu termenii și condițiile expuse în conținut. Astfel, cel care a implinit 18 ani beneficiază de toate drepturile și obligațiile contractuale, izvorate din raportul juridic generat de lansarea comenzii, respectiv confirmarea acesteia.

Obiectul Contractului îl constituie vânzarea produsului/produselor comandate pe site de către Client si confirmate pentru livrare de către reprezentanții winetime.md.   În comanda vor fi înscrise în mod obligatoriu: prețul de vânzare al produsului/produselor comandate, modalitatea de plată, precum și termenul de plată. Cu toate acestea, lipsa vreunui astfel de element nu lipsește de efecte juridice raportul contractual valabil născut prin lansarea, respectiv confirmarea comenzii, în măsura în care acest raport contractual poate fi ușor și rezonabil verificat, la fel și consecințele sale juridice. Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferată la momentul efectuării plății de către Client în locația indicată în comandă (chiar dacă în acea locație nu se regăsește clientul personal, plata urmând a fi realizată de o altă persoană, dar în locația indicată de client și pentru produsele comandate de acesta), înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

Prețul de vânzare al produselor este cel afișat pe site. Prețul afișat include TVA, precum și orice altă taxă aplicabilă (mai puțin cheltuielile de livrare ale produsului/produselor). Prețul de vânzare poate fi modificat de către winetime.md, în orice moment fără o notificare prealabilă.

Plata în numerar – în lei, integral, la livrare. În cazul livrării produsului printr-o firmă de curierat, plata acestuia se va face curierului delegat, respectiv firmei de curierat, pe baza de chitanță ca și act doveditor al plății. Efectuarea plății de către client reprezintă acceptul privind conformitatea produsului/produselor livrate.

Plata cu cardul bancar – procesare securizat prin intermediul Paynet, comision 0%, direct pe site. Comanda poate fi denunțată unilateral, fără nicio obligație din partea furnizorului, în măsura în care tranzacția este invalidată ca urmare a neacceptării cardului clientului, în cazul plății on line.

Promoțiile/ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil și numai în perioada indicată pe site, în condițiile afișate pe site.

Livrarea produsului comandat (precum și a documentelor însoțitoare) se va face la adresa indicată de Client, în termen de maxim 3 zile de la momentul plasării comenzii pe site

După plasarea comenzii de către client, aceasta va fi confirmată telefonic de winetime.md, clientului comunicandu-i-se data și ora la care poate primi livrarea produselor, având în vedere că există posibilitatea ca la trimiterea comenzii aceasta fie să nu se regăsească, fie să se regasească doar parțial pe stoc în magazin.

Livrarea se face numai în raza orașului Chișinău. La achiziționarea produselor de la 600 MDL Clientul/Cumpărătorul beneficiază de livrare gratuită a produselor. Pentru comanda în valoare mai mica de 600 MDL se percepe taxa de livrare 70 MDL.

În cazul în care ați procurat de pe site-ul winetime.md un produs neconform, îl puteți preschimba la adresa magazinului Wine Time, mun. Chișinău, strada Grenoble 120/10. Pentru efectuarea returului și obținerea unui produs similar calitativ, va rugăm să prezentati dovada procurarii produsului de pe site-ul winetime.md (bonul de plată).

Clientul va putea primi produsele de la curier doar daca va prezenta un act de identitate, care confirma faptul, că vârsta clientului este mai mare de 18 ani.