Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Absinth Luxardo Fata Verde 70% 0.7l

Balsam

Tip Absinth
Alcool % 70
Cantitate 0.7 l
Aroma Menta
Citrice
Anason
Pelin
Tara de origine Italia

SKU: 8000353004368
Categoria: Băuturi tari, Balsam

Absinth Luxardo Fata Verde 70% 0.7l

Balsam
309,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Luxardo Absinthe Fata Verde este conceput dupa o retete ce dateaza din secolul XIX, perioada in care absintul era una dintre licorile favorite ale artisitilor si scriitorilor, printre acestia numarunde-se Oscare Wilde si Vincent Van Gogh.

Produs prin infuzarea unui distilat cu diverse ierburi aromatice precum pelin (artemisia absinthium), lemn dulce, ghimbir, anason, chimen, angelica si coji de citrice, Luxardo Absinthe Fata Verde reuseste sa imbine armonios gusturi complexe si amarui.

In concordanta cu traditia secolului din care se inspira, Luxardo Absinthe Fata Verde este imbuteliat la o gradatie alcoolica de 70%.

Note degustare

Aromele acecstui absint sunt conturate de anason, pelin, usoare note de menta si coji de citrice. Gustul este puternic si amarui scotand in evidenta pelinul si ierburile aromatice cu care este infuzat. Pe postgust ramane proaspat, chiar mentolat, cu note de anson.

Aspect: Verde pal.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.