Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Rom Tobacco Black

Rom

Caracteristici

Culoare: mahon elegant

Gust: aroma fină e completată de note de caramelă şi suc de trestie caramelizat. Gustul generos jonglează cu note fine de cocos şi fructe coapte.

Asociere culinară

Romul poate fi consumat în stare pură, cu fructe. Este delicios în cocktailuri. Pe larg utilizat în prăjituri.

Alcool: 40%

Volum: 1l

SKU: 8414037922563
Categoria: Băuturi tari, Rom

Rom Tobacco Black

Rom
228,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un rom savuros, pregătit conform tradiţionalei tehnologii „fierbinţi”. În etapa incipientă, de preparare a materiei prime, se macină şi presează trestia de zahăr. Datorită acestui fapt, se păstrează până la 90% din sucul plantei, ce urmează a fi fermentată şi distilată. Romul este produs şi maturat pe insula Guadalupe în butoaie de bourbon afumate, care îi conferă băuturii o nuanţă elegantă de mahon. Ulterior, Tobacco Black este trimis în Spania, unde prinde puteri (38% alcool) şi se îmbuteliază.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.