Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Rachiu de Cidru de Mere Balti 15 ani cu cutie 0.5l

Vodka

Băuturi Alcoolice
Producator Barza Albă
Origine: Moldova
Regiune: Bălți
Categorie: Rachiu
ABV: 40%
Vechime: 15 ani
Volum: 50cl

SKU: 4840048002156
Categoria: Băuturi tari, Vodka

Rachiu de Cidru de Mere Balti 15 ani cu cutie 0.5l

Vodka
436,80 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

O licoare premium excepțională, tradițională din Republica Moldova, Barza Albă Bălți Rachiu De Cidru De Mere 15 Ani are la bază cele mai bune mere din soiuri tradiționale moldovenești, materia primă din care se obține cidrul. Barza Albă Bălți Rachiu De Cidru De Mere 15 Ani este obținut prin distilarea acestui cidru și maturarea băuturii rezultate în butoaie din lemn de stejar timp de 15 ani, până când se obţine o maturitate aromatică deosebită. Produs pentru prima dată în anul 2019, Barza Albă Bălți Rachiu De Cidru De Mere 15 Ani a cucerit rapid admirația iubitorilor de băuturi tari din Republica Moldova, dar și pe a celor din afara granițelor ei datorită caracterului său delicios de fructat.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.