Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Rachiu de Gutui Crideni Silver

Vodka

Brand: Crideni
Producător: Denovie Group
Gust: miere și note de ierburi înflorite de luncă
Postgust: îndelungat și unic
Temperatura de servire: +6°С… +8°С
Alcool: 41.0%
Volum: 500 ml

SKU: 4841220001097
Categoria: Băuturi tari, Vodka

Rachiu de Gutui Crideni Silver

Vodka
369,90 lei 277,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

O băutură alcoolică tare obținută din distilat de pere prin metoda tradițională. Cu un postgust îndelungat și unic, deține o aromă de miere și note de ierburi înflorite de luncă. Rachiu de pere este o băutură tare echilibrată făcută din pară. Este un digestiv ideal – o băutură pentru a completa masa. Pentru a obține o sticlă de 0,5 l s-au folosit 5 kg de pere.

Băuturile sunt făcute din distilate de dublă distilare de fructe și struguri fermentați al soiului Muscat. Băuturile se remarcă printr-o aromă curată, rafinată și un gust plăcut, cu note de fructe proaspete și fructe de pădure. Materiile prime sunt recoltate manual, sortate suplimentar înainte de fermentare, care se efectuează pe drojdie selectată cu control al temperaturii. Vinurile rezultate sunt distilate în instalații discontinue cu un cub de cupru cu distilare de trei ori.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.