Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vodca Tito s Handmade 40% 0.5l

Vodka

Categorie: Vodka
Brand: Tito's
Țara de origine: SUA
Regiune: Texas
Volum: 70cl
Alcool: 40%

SKU: 619947000198
Categoria: Băuturi tari, Vodka

Vodca Tito s Handmade 40% 0.5l

Vodka
250,00 lei 205,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Apreciată de mulţi ca fiind cea mai bună vodcă americană de pe piaţă, Tito's Handmade pune dintotdeauna  accentul pe gust şi pe calitate, lăsând special designul pe un loc secundar. Eticheta retro creată de Tito însuşi şi sticla extrem de simplă transmit mesajul că oamenii ar trebui să plătească doar conţinutul, nu şi ambalajul. Astfel, de mai bine de douăzeci de ani, vodca pur americană se distilează artizanal din porumb, folosind alambicuri clasice, în prima distilerie legală din Austin, Texas, deschisă la mijlocul anilor '90. Procesul de producţie ales pentru această vodcă se aseamănă mult cu cele folosite pentru single malt sau coniac şi se întinde pe o perioadă destul de lungă de timp, filtrarea prin cărbune activ definind puritatea deosebită a acestei băuturi artizanale adorate, certificată fără gluten de către Gluten-Free Certification Organization.

Forma de prezentare – Recipient clasic din sticlă transparentă, cu etichetă simplă, de inspiraţie retro.

Aroma: Miros fin, proaspăt şi uşor piperat, atins cu accente de porumb, urmat de un gust dulceag ce păstrează şi el arome piperate, din ce în ce mai evidente spre final. Tot finish-ul aduce cu el un plus de nuanţă prin accente rafinate de nuci braziliene.

Aspect: Clar.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.