Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Black Label Whisky J. Walker

Whisky

Aromă: puternică

Alcool: 40%.

Țara Marea Britanie, Scoția

Învechire 12 ani

Volum 0,7 litri

SKU: 5000267024202
Categoria: Băuturi tari, Whisky

Black Label Whisky J. Walker

Whisky
629,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Johnnie Walker Black Label este cel mai vândut scotch whisky de lux din lume. Creat dintr-un amestec fin a peste 40 de whiskyuri scoțiene excepționale, Johnnie Walker Black Label este considerat o capodoperă în lumea băuturilor tari, deosebindu-se prin aroma și gustul său inconfundabil. Afumat, cremos, bogat, profund, Johnnie Walker este ades luat ca punct de referință pentru toate celelalte amestecuri premium. Johnnie Walker este o marcă de whisky scoțian, deținută acum de Diageo, care își are originea în orașul scoțian Kilmarnock, Ayrshire. Marca a fost înființată pentru prima dată de băcăuanul John Walker. Este cea mai distribuită marcă de whisky scoțian amestecat din lume, vândută în aproape fiecare țară, cu vânzări anuale de echivalentul a peste 223,7 milioane sticle 700 ml în 2016 (156,6 milioane litri). Băurutile companiei au primit scoruri înalte la concursurile internaționale de evaluare a băuturilor tari și de la instituțiile de evaluare a băuturilor alcoolice. Eticheta verde a primit un șir de medalii duble de aur de la San Francisco World Spirits Competition între 2005 și 2007. Eticheta de aur a primit medalii duble de aur de la competiția de la San Francisco în 2008 și 2009 și a câștigat un aur în 2010. Spirits rating aggregator proof66 .com, care realizează o medie a scorurilor de la San Francisco Spirits Competition, Wine Enthusiast și altele, plasează etichetele negre, albastre, aurii și verzi în categoria sa de cea mai înaltă performanță (băuturile spirtoase „Nivelul 1”). Băuturile distilăriei au participat de mai multe ori la Selecțiile Mondiale de Calitate ale Monde Selection și au primit un Premiu Gold și Grand Gold Quality. Johnnie Walker a fost votat cel mai de încredere brand de whisky premium din India, conform ediției din 2014 a The Brand Trust Report. Gold Label Reserve a câștigat World’s Best Blended - Best Scotch Blended in World Whiskeys Awards 2018.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.