Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Volfas Blondă Engelman

Bere

Țară: Lituania
Brand: Volfas Engelman
Tip: Blondă
Temperatura de servire: +12ºC… +16ºC
Alcool: 6.0 %
Volum: 568 ml

SKU: 4770301230821
Categoria: Bere

Volfas Blondă Engelman

Bere
32,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Prezentăm cunoscătorilor mult așteptata bere IPA din noua linie „Pasaulio skoniai” (Gusturile lumii) de beri cu arome exclusiviste.IPA (Indian Pale Ale) este o bere care a fost creată cu câteva secole în urmă după o rețetă specială, astfel încât, după ce a părăsit Anglia, șase luni mai târziu, a ajuns la țărmurile îndepărtatei Indii, cu o culoare de un auriu pronunțat și aromă bogată de hamei. Bere IPA este în cantitate limitată, deoarece pentru producerea ei se utilizează 4 soiuri de hamei – unele dintre ele pot fi achiziționate doar în cantități limitate datorită cererii mari și cantităților mici de pe piața mondială. Va fi apreciat în special de iubitorii de bere cu aromă pronunțată de hamei și amărăciune intensă.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.