Рабочий график

По.-Вс. 10.00 - 22:00

Контакт +373 79 880 880

Sălcuța ENO Tămâioasa de Sălcuța

Розовое Вино

Soi: Muscat Hamburg, Pinot Noir
Урожай года: 2021
Culoare:rose
Aromă:arome intense de petale de trandafir, ierburi aromate și cireșe albe
Gust:se evidențiază note de barbaris, fiind urmate de un postgust lung,susținut de o prospețime atrăgătoare
Temperatura de servire: +8…+10 ºC
Повод: особые случаи
Алкоголь: 13%
Объем: 750 мл

SKU: 4840058010288

Sălcuța ENO Tămâioasa de Sălcuța

Розовое Вино
137,00 лей
в наличии

Оцените этот товар!

Описание продукта

Salcuta Tamaioasa un vin elegant de o culoare rose elegantă, expune o suită de arome intense de petale de trandafir, ierburi aromate și cireșe albe. Gustativ se evidențiază note de barbaris, fiind urmate de un postgust lung,susținut de o prospețime atrăgătoare. Obţinut din struguri recoltaţi manual la sfîrșitul lunei septembrie, vinificaţi prin metoda tradiţională. Procesul de macerare este unul de scurtă durată, astfel încât culoarea să nu vireze spre cea a vinului roşu. Fermentarea se petrece în vase din inox la temperatură controlată de 14°С – 16°С. și menținerea pe strat fin de drojdii timp de la 1 pîna la 3 luni. Este alegerea excelentă pentru fructe de mare ca homarul sau somon caramelizat, dar și pentru bucate ușoare din orez sau orice tip de salată.

Pinot Noir 70%  Muscat-Hamburg 30%

Дистрибьюция
Дистрибьюция
Воспользуися нашим специальным предложением для компаний! Не упусти возможность заключить договор B2B и получить товары по лучшей цене во всей стране.
Доставка
Доставка
Предлагаем уникальную возможность воспользоваться нашими услугами доставки, благодаря которым ты получаешь любимые напитки или другие продукты прямо по твоему адресу на территории всей Республики Молдова.
Импорт
Импорт
Только у нас ты можешь найти напитки и продукты свыше 1000 известных брэндов на интернациональном уровне, доступных для заказа как на сайте, так и в нашем магазине.