Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

Vinăria din Vale Apogeu

Vin Alb

Soi: Chardonnay, Fetească Regală, Traminer
Recolta anului:2020
Culoare: alb
Aromă: fină-florală a strugurilor Fetească Regală, finețea specifică soiului Traminer și voinicia Chardonnay-ului s-au amalgamat într-un vin cu o personalitate completă
Gust: note de unt proaspăt și vanilie
Temperatura de servire: +8°C… +10°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool:
Volum: 750 ml

SKU: 4841346001582

Vinăria din Vale Apogeu

Vin Alb
347,89 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Acest vin poate traduce finețea în toate limbile lumii. Reunește trei soiuri albe nobile într-un cupaj ce cunoște eleganța în toate splendoarea formei și gustului pe care o poate avea. Aroma fină-florală a strugurilor Fetească Regală, finețea specifică soiului Traminer și voinicia Chardonnay-ului s-au amalgamat într-un vin cu o personalitate completă.

Un vin care te cuprinde prin aspirație, note de unt proaspăt și vanilie. Maturarea în butoi de stejar franțuzesc ia dat note din plăcerea lucrurilor delicate. Puterea firii tale visătoare vor desăvârși acest gust.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.