Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Crama Mircești Rosé

Vin Rose

Soi: Feteasca Neagră, Pinot Noir, Rara Neagră
Recolta anului: 2020
Culoare: roz pal luminos
Aromă:  fine de fragi, agrișe și grapefruit , însoțite de mireasma florilor de cireș
Gust:  fin si suculent, fructat și proaspăt
Temperatura de servire: +8… +10°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13,5%
Volum: 1500ml

SKU: 4842207000195

Crama Mircești Rosé

Vin Rose
253,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin roz sec din struguri selecți de Pinot Noir, Feteasca Neagră și Rara Neagră. Culeși manual de pe podgoriile din satul Mircesti, raionul Ungheni, zona vinocolă cu indicație geografică protejată Codru. Vinul are o culoare roz pal luminos . Arome fine de fragi, agrișe și grapefruit , însoțite de mireasma florilor de cireș. Gust fin si suculent, fructat și proaspăt. Podgoriile se află la o altitudine de 270-310 m, cu o pantă de înclinare de 6-12 grade, îndreptate în direcția sud-est. Vinul a fost maturat “sur lie” timp de 4 luni în vase de inox.  Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 2 ani. Se recomandă asocierea culinară cu aperitive, salate, paste, pizza, sushi, tartar de ton, risotto, somon, fructe de mare, carne albă, brânzeturi. Se recomandă răcirea vinului, înainte de consumare.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.