Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Bostavan Casa Mare Isabella roșu demi-dulce

Vin Roșu

Soi de strugure: Isabella

Continut alcool: 12.5 %

Tara de origine: Republica Moldova

SKU: 4840472012615

Bostavan Casa Mare Isabella roșu demi-dulce

Vin Roșu
73,50 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin rosu demidulce Bostavan Isabella, 1.5 l

Vinaria Bostavan combina perfect traditiile vinificatiei cu tehnologiile moderne. Solul ce hraneste vita de vie, soarele care patrunde in toate boabele de struguri si sinergia cu natura sunt deja prezente pe podgoriile ingrijite cu cea mai mare atentie; ramane doar sa ne alaturam cu aprecierea noastra nesfarsita a traditiilor vinificatiei plasata in paralel cu avantajele tehnologiilor moderne.

O intelegere aprofundata a sufletului si caracterului vinului, impreuna cu o atitudine atenta pentru vocatia sa, este ceea ce construieste profesia vinificatorilor la Vinaria Bostavan, o profesie patrunsa de dragoste si o aspiratie neincetata pentru perfectiune.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.