Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Chateau Vartely Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon sec rosu 2017

Vin Roșu

Struguri Cabernet-Sauvignon

ABV 15%.

Recolta 2017

Regiune IGP Codru

Țara: Moldova

Temperatura +15 +18 ºC

Volum 750 ml

SKU: 4840635007595

Chateau Vartely Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon sec rosu 2017

Vin Roșu
759,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Maturat timp de 30 de luni, în butoaie de stejar, vinul și-a adunat puterea de a impresiona prin explozia de miresme și senzații gustative. Corpul masiv, cu taninuri ferme și frumos șlefuite, este bine susținut de o aciditate echilibrată. Gustul intens e centrat pe un nucleu de coacăză neagră și vișină coaptă, în jurul cărora gravitează , elegant, note de cafea prăjită, tabac și piper alb. Postgustul prelung lasă senzații de fructe roșii uscate, ciocolată amară și aluzii de lemn afumat.  Ai în față un vin extraordinar, o tainică istorie despre pasiune, dăruire și viță de vie. O invitație prietenească la un dialog valoros știut și-nțeles doar de connoisseuri. Acest Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon reprezintă dragostea transpusă în muncă și culeasă abia peste ani.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.