Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Crama Mircești Feteasca Neagră & Saperavi

Vin Roșu

Soi: Fetească Neagră, Saperavi
Stil: sec
Recolta anului: 2019
Culoare: roșie
Aromă: intensă de afine, vișine negre, piper negru, vanilie
Gust: specific soiurilor de struguri
Temperatura de servire: +14°C…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 15%
Volum: 750 ml

SKU: 4842207000171

Crama Mircești Feteasca Neagră & Saperavi

Vin Roșu
253,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin roșu sec, cupaj din două soiuri deosebite de struguri. Soiul autohton Feteasca Neagă este predominant în acest vin și are o proporție de 81%, acompaniat de soiul georgian Saperavi cu 19%. Vinul are o culoare roșie intensă. Arome intense de afine, vișine negre, piper negru, vanilie. Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din satul Mircesti, din centrul Moldovei, aflate la o altitudine de 300 m. Cupajul a fost ținut timp de 12 luni în butoaie de stejaj și păstrat în sticle înainte de comercializare. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 5 ani. Se recomandă asocierea culinară cu carne de vită, miel la grătar, gulaș de porc sau mousse de ciocolată. Se recomandă decantarea vinului, înainte de consumare.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.