Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

DAC Domnesc 2015

Vin Roșu

Țara: Republica Moldova
Brand: DAC
Culoare: Roşu
Tip: Sec
Soi:Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Merlot
An: 2015
Alcool: 14.5%

SKU: 4841667000288

DAC Domnesc 2015

Vin Roșu
227,50 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

DAC Roșu Domnesc este un cupaj din Fetească NeagrăCabernet Sauvignon și Merlot maturat după metode tradiționale în butoaie de stejar. Nasul e intens și extrem de complex, merge în direcții multiple: fructe roșii de pădure, condimente, fructe negre, lemn dulce, prune brumării foarte coapte, vanilie, cafea – un mix care se cufundă în el însuși în timp, spre un trunchi solid. În postgust întâlnim ciocolată neagră și prună uscată.

DAC Roșu Domnesc se servește la temperatura de 18°C alături de cele mai sofisticate feluri de mâncare pe bază de carne roșie, miel la cuptor, carne de vânat, brânzeturi maturate.

 

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.