Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Gitana Winery Merlot & Cabernet Sauvignon

Vin Roșu

Soi: 60% Cabernet Sauvignon & 40% Merlot
Recolta anului: 2018
Maturare: 14 luni
Culoare:  roșu rubiniu închis
Aromă: nuanțe fine de vanilie
Gust: buchet intens cu note de fructe coapte
Temperatura de servire: +16˚C…+18˚C
Alcool: 14%
Volum: 750 ml

SKU: 4841273000856

Gitana Winery Merlot & Cabernet Sauvignon

Vin Roșu
134,55 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Cu tanini moi și arome delicate, vinul poate fi servit alături de preparatele tradiționale, este un companion excelent al preparatelor din carne, dar și o completare firească a deserturilor aromate consumate în perioada Sărbătorilor de iarnă. Producătorul recomandă ca vinul să fie servit în decantor, la temperatura de 18° C.  Iscusința vinificatorului a stat în a crea raportul perfect între cele două soiuri vedetă și de a matura cupajul timp de 2 ani în budane mari de stejar, din lemn din Krasnodar, astfel încât să obțină un vin catifelat, bine structurat, rotund, armonios și echilibrat.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.