Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Purcari Merlot

Vin Roșu

Soi: Merlot
Stil: sec
Recolta anului: 2019
Culoare: rubinie
Aromă: fină de micșunea 
Gust: catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure și trandafir, este accentuat printr-un postgust de durată
Temperatura de servire: +14°C…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13,5%
Volum: 750 ml

SKU: 4840472005532

Purcari Merlot

Vin Roșu
143,55 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează. De o culoare roșu-rubinie, se remarcă prin aromele fine de micșunea. Gustul catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure și trandafir este accentuat printr-un postgust de durată. 100% Merlot - obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda tradițională. Maturat în barrique franțuzesc de stejar. Se potrivește de minune cu piept de rață afumat, șnițel de curcan sau de vițel, biftec de porc sau gustări cu prosciutto.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.