Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vin Chateau Vartely Cameo Saperavi sec rosu 2019, 0.75l

Vin Roșu

Categorii: Vin Roșu Sec
Brand: Chateau Vartely
Tip: Sec
Culoare: Roșu
Soi: Saperavi
Țara de Origine: Moldova
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolică: 13%
Cantitate: 0.75L

SKU: 4840635008219

Vin Chateau Vartely Cameo Saperavi sec rosu 2019, 0.75l

Vin Roșu
198,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un vin rosu, sec, din renumitul soi de origine georgiana Saperavi, cultivat si crescut pe podgoriile di regiunea Bugeac. Struguri atent selectati, dupa o lunga perioada de coacere, fac CAMEO Saperavi un vin foarte apreciat si cautat.

Corpolent si extractiv, cu nuante elegante de stejar, vinul te cucereste cu aroma sa fructata de mure, afine si note condimentate.

Se complecteaza de minune cu carne de rata sau un steak mediu. Pentru a-i savura pe deplin calitatile, se recomanda decantarea vinului si servirea la o temperatura intre +16...+18 C

Ideea acestei game de vin a aparut, cum apar de obicei toate ideile geniale – ca o străfulgerare, atunci cind personalitatea unor vinuri existente in gama Individo au inceput sa strălucească atât de tare încât s-au aliniat într o colecție cu aspirații mari ce se declară limitată. Am căutat cum să o numim, și… am ales CAMEO! un amalgam de sentimente și trăiri ce se revarsă în profunzimea unei clipe. E ca în viață când vine un moment când soarta îți oferă un CAMEO…. apoi, este doar alegerea ta, dacă să accepți provocarea și profiți la maxim de ea. Dar nu uita: Indiferent cât de mic sau scurt este rolul tău, el poate marca o eră și te poate face să strălucești ca o stea pe cerul plin cu stele.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.