Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Domeniile DAVIDESCU Momente Muscat Ottonel și Viorica

Brut

Soi strugure: Cupaj alb
Ţara de Origine: Republica Moldova
Regiune: Valul lui Traian
Brand: Domeniile Davidescu
Culoare: alb
Tip: Brut
Alcool: 12.6%
Volum: 0,75L

SKU: 4842059000404
Categoria: Vin spumant, Brut

Domeniile DAVIDESCU Momente Muscat Ottonel și Viorica

Brut
143,02 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

VIN SPUMANT ALB BRUT. Asemenea rădăcinilor unui stejar - cu zeci de ramificații, care s-au prins statornic în sol, familia Davidescu s-a dedicat generații la rând pasiunii pentru vinificație.

Dragostea pentru vin și pământ a început de la bunicul Ilie Davidescu. Împreună cu bunica Parascovia au muncit pentru prosperitatea familiei și au crescut 18 hectare de viță de vie.

Moștenirea lor a rămas intactă până astăzi. Această măiestrie a fost preluată de feciorul și nepoții săi care, cu dăruire de sine și perseverență, continuă îndeletnicirea bunicului, creând vinuri ireproșabile, vinuri pur românești care evocă toate doinele, horele noastre și dulceața fagurilor în fiecare picatură de vin.

Cupajul spumant din soiurile Muscat și Viorica din gama Momente, este produs după metoda Charmat. Această metodă clasică de producție implică a doua fermentare naturală a vinului în cisterne din oțel inoxidabil pentru a dezvolta perlajul caracteristic.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.