Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vin Spumant CAVA Pata Negra Semi Seco 0.75l 11.5%

Demisec

Concentratie Alcool 11.5%
Tara de origine Spania
Culoare alb
Tip demisec
Podgorie/ Regiune Cava
Producator Pata Negra
Categorie Vin
Volum 0.75L
Brand Pata Negra

SKU: 8410261114026
Categoria: Vin spumant, Demisec

Vin Spumant CAVA Pata Negra Semi Seco 0.75l 11.5%

Demisec
147,00 lei 120,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Pata Negra Cava este un vin cu gust deosebit, produs de către J. Garcia Carrion. Pata Negra este un brand premium de clasă mondială din vinifiacția J. Garcia Carrion, aceasta fiind înființată în Murcia (o comunitate autonomă din cele 17 ale Spaniei), Spania, în anul 1890.

Pata Negra este prima marcă spaniolă care reprezintă cinci denumiri de origine diferite, și anume: Rioja, Ribera del Duero, Rueda, Valdepenas și Cava. Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici, având în vedere amplasarea sa geografică, dar și monitorizarea strictă a standardelor de producție stabilite pentru fiecare regiune.

Vinul Pata Negra Cava este un vin obținut din soiul de struguri Tempranillo, din regiunea Valdepeñas a Spaniei. Acest vin cu gust deosebit, poate fi savurat alături de preparate precum carnea de vită, miel sau pasăre de curte.

Vinul Pata Negra Cava are o culoare deosebită, aurie și are în componența sa 11,5% alcool.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.