Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Martini Asti Spumante 7.5% 0.2l

Dulce

Culoare Alb
Volum (l) 0.2
Gust Dulce
Soi Moscato
Alcool (%) 7.5
Țara de origine Italia

SKU: 8000570005025
Categoria: Vin spumant, Dulce

Martini Asti Spumante 7.5% 0.2l

Dulce
67,50 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Asti Martini este un vin spumant care este produs doar in zona Asti din Italia, avand castigata cea mai inalta clasificare pentru vinurile italiene. Realizat prin metoda Martinotti, care dateaza din 1895, acesta este rezultatul unui proces de fermentare strict controlat, care garanteaza o calitate desavarsita si pastreaza dulceata naturala a strugurilor Moscato Bianco. Pentru procesul de preparare sunt selectati numai cei mai vigurosi ciorchini de struguri din inima regiunii Asti. In Asti Martini exista o armonie bogata a aromelor completata de subtile influente aduse de notele de pere, mar verde si piersici, oferind astfel acestui vin un gust usor, delicios, de fructe.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.