Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Cuza Vodă V.S.O.P. 5 ani

Divin

Nivel Alcool: 40,0%
Tip Butoi: Stejar Caucazian.
Descriere organoleptica:
Un divin delicat cu arome invitante de vanilie si migdale. Un gust usor si catifelat, ce ofera la inceput nuante de caramela
picanta, progresand in postgust in senzatii mai complexe precum cele de caise uscate.

Уровень алкоголя: 40,0%
Тип ствола: Кавказский дуб.
Органолептическое описание:
Нежный божественный аромат с манящими ароматами ванили и миндаля. Легкий и бархатистый вкус, сначала с оттенками карамели, пряный, переходящий в послевкусие в более сложные ощущения, такие как курага.

SKU: 4841589000106
Categoria: Băuturi tari, Divin

Cuza Vodă V.S.O.P. 5 ani

Divin
110,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un divin de culoarea chihlimbarului, cu reflexii aurii. Buchetul destăinuie arome de maturare și vanilie. Gustul este catifelat și bogat în nuanțe de migdal, caramelă și stafide. Postgustul este plăcut și de durată. Produs din distilate de vin cu vârsta de maturare de cel puțin 5 ani.

Божественное изделие янтарного цвета с золотыми отблесками. В букете раскрываются ароматы спелости и ванили. Вкус бархатистый, насыщенный оттенками миндаля, карамели и изюма. Послевкусие приятное и продолжительное. Производится из винных дистиллятов со сроком созревания не менее 5 лет.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.