Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Divin Dragos Voievod XXO 40 ani cu cutie 0.7l

Divin

Volum 700 ml
Concentrație 44% VOL
Maturare 40 de ani
Țara Moldova
Producător BARZA ALBĂ
Clasa XXO

SKU: 4840048001722
Categoria: Băuturi tari, Divin

Divin Dragos Voievod XXO 40 ani cu cutie 0.7l

Divin
7 644,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

DIVIN produs în exclusivitate din distillate de vin cu termenul de maturație 40 ani. Culoarea chihlimbărie-închisă, cu un luciu deosebit, îi atribuie un aspect de sărbătoare, iar buchetul bogat a unui divin foarte vechi se îmbină armonios cu gustul extractiv și persistent. Se privește bine, servit în bocal model „Cognac XO”. Produs din distilate pentru divin maturate minim 40 ani, marca a fost creată în 2006. Originalitatea buchetului fin, țesut din fire aurite de note balsamice, are factura și gustul perfect, amprentă prelungă și profundă. Divinul ne afundă într-o epocă istorică îndepărtată, oferind senzația deosebită de atingere la ceva etern și luminos. VIN-MATERIE PRIMĂ: Aligote, Feteasca Albă, Rcațiteli

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.