Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Divin Sofia XXO 33 ani cu cutie 0.7l

Divin

Volum: 0,7l
Tărie: 44% VOL
Vechime: 33 ani
Țara: Moldova
Producător: BARZA ALBĂ
Clasa: XXO

SKU: 4840048001036
Categoria: Băuturi tari, Divin

Divin Sofia XXO 33 ani cu cutie 0.7l

Divin
4 914,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

DIVIN produs din distillate de vin învechite la butoi, avînd superba vîrstă de 33 ani. Posedă o culoare chihlimbărie, aromă fină de flori cu ușoare nuanțe de rășini, gust moale, dar foarte expresiv, care constituie cununa unei armonii inedite a calităților divinului „Sofia”. Se privește bine, servit în bocal model „Cognac XO”. Produs din distilate pentru divin maturate minim 33 ani. Creat în anul 1999, divin care a absorbit înțelepciunea seculară a stejarului și energia luminii solare, ”Sofia”, un diamant încadrat în 33 de stele, dezvăluie treptat noi fațete din unicitatea sa. Subtilitatea, feminitatea și eleganța buchetului în îmbinare cu gustul, deplin și culoarea chihlimbariu-închisă lasă impresii de neuitat.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.