Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Lheraud Cognac VSOP

Divin

 

Miros: Buchetul ne încântă cu tonuri de stafide, învăluite în note proaspete de citrice

Gust: Aromele continuă linia olfactivă prin tușe delicioase de stafide, pe care le împletește mai departe cu accente de vanilie, citrice și adieri dulci de creme brulee

Finish: Dulce și rafinat 

Culoare: Auriu chihlimbar 

SKU: 3558270000987
Categoria: Băuturi tari, Divin

Lheraud Cognac VSOP

Divin
1 221,15 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Terroir-ul din Grand Champagne și Petit Champagne dăruieşte arome aparte acestui coniac ce reuneşte eaux-de-vie obținute din struguri Ugni Blanc, distilate în alambicuri tradiționale şi maturate în butoaie de stejar Limousin timp de 5 ani. Lheraud Cognac VSOP devine astfel un coniac elegant, ce poate fi savurat ca aperitiv sau alături de stridii, langustine, hering afumat, somon sau scoici Saint-Jaques. De asemenea, Lheraud Cognac VSOP este companionul perfect și pentru brânzeturile maturate sau pentru deserturile din ciocolată, fiind adesea savurat ca digestiv alături de un trabuc. Oricare ar fi preferinţele de pairning, Lheraud Cognac VSOP se savurează la o temperatură recomandată de 20-25 grade Celsius, temperatură ce-i permite să-şi deschidă perfect paleta de arome.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.