Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

Aperol

Lichior

Țara: Italia
Brand: Aperol
Aromă: portocale savuroase și ierburi, cu note ușoare de vanilie
Gust: catifelată, cu un gust prelung și dulce-amărui de portocale, ierburi și tonuri de lem
Postgust: persistent și plăcut, cu note tipice de ierburi amărui
Temperatura de servire: +20ºC …+22ºC
Alcool: 11.0%
Volum: 1 000 ml

SKU: 8002230000012
Categoria: Băuturi tari, Lichior

Aperol

Lichior
347,90 lei 295,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Aperol este aperitivul perfect. Gustul său distinct este obținut printr-o rețetă secretă, care nu a fost niciodată schimbată sau dezvăluită. Culoarea portocalie intensă și infuziile de portocale dulci amărui și numeroasele ierburi și radăcini în proporții perfecte, fac acest lichior digestiv să fie unic. Aroma ușor alcoolică, cu iz de portocale savuroase și ierburi, este armonizată cu o atingere de vanilie. Textura este catifelată, cu un gust prelung și dulce-amărui de portocale, ierburi și tonuri de lemn. Finalul este persistent și plăcut, cu note tipice de ierburi amărui.

Aperol Spritz – pune gheată și o felie de portocală într-un pahar înalt. Adaugă trei părți de vin spumant, două părți de Aperol și o parte de apă minerală. Amestecă bine și savurează!

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.