Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

JAGERMEISTER 0.7L

Lichior
SKU: 4067700014559
Categoria: Băuturi tari, Lichior

JAGERMEISTER 0.7L

Lichior
258,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Jagermeister este original din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lemn dulce, anason, seminţe de mac, şofran, ghimbir şi ginseng. Ingredientele sunt pisate şi infuzate în apă şi alcool timp de 2-3 zile, după care mixtura este filtrată şi lăsată la maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de un an. Apoi lichiorul este filtrat din nou şi amestecat cu zahăr, caramel şi alcool.

Caracteristici

Ţara: Germania

Culoare:Caramel, cu tonuri burgundi

Aromă:Note intense de ierburi aromatice, cireşe, ciocolată, lemn dulce şi accente florale

Gust: Gust bogat de ciocolată neagră, lemn dulce, prune zemoase, scorţişoară, ghimbir şi coji de portocală, cu accente subtile de piper negru şi mentă. Finish lung, cu influenţe înţepătoare de lemn dulce, piper şi un strop de ciocolată

Asociere culinară: Tradiţional, Jagermeister se savurează într-un shot, însă poate fi consumat şi într-un long drink

Alcool: 35%

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.