Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Jack Daniel&Tennessee Honey 1L

Whisky
SKU: 5099873046968
Categoria: Băuturi tari, Whisky

Jack Daniel&Tennessee Honey 1L

Whisky
598,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Whisky cu gust de miere, care a apărut după ce, meșterii au amestecat whisky-ul clasic Jack Daniel’s Old No.7 cu lichiorul fin de miere.
Gustul Tennessee Honey conţine note de pere şi caramelă, postgustul învăluie cerul gurii cu note de scorţişoară şi miros floral. Dulceaţa şi aroma bogată a mierii – este ceea ce atrage femeile, ce apreciază alcoolul rafinat. Este recomandat de a servi rece acest whisky neobişnuit, dar nu este de dorit de a adăuga geaţă: aceasta din urmă va face gustul mai puţin expresiv. Tennessee Honey este utilizat în multe cocktailuri, deasemenea în copturi şi la crearea ciocolatei.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.