Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Whisky J&B Rare 40% 1l

Whisky
SKU: 5010103800457
Categoria: Băuturi tari, Whisky

Whisky J&B Rare 40% 1l

Whisky
379,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului
Distilat in Scotia, Whisky J&B Rare, 40% alcool, 1L a devenit una dintre cele mai populare si apreciate bauturi alcoolice. Pentru a crea aceasta specialitate, au fost amestecate 42 de tipuri de malt si grain whisky. Vei aprecia Whisky J&B Rare, 40% alcool, 1L inca de la prima inghititura datorita blendului delicat si fin. Te vei bucura de un gust fructat la inceput, cu arome de pere si mere. Ulterior vei simti accentele de vanilie, scortisoara si migdale. Mirosul este unul fructat, cu tonuri de malt, miere, vanilie si caramel. Poate fi consumat atat cu bere de ghimbir, menta sau suc de mere. Are o concentratia de alcool de 40% si este caracterizat de o culoare aurie. Produsul este disponibil in oferta pe care Auchan ti-o pune la dispozitie. Comanda online chiar acum Whisky J&B Rare, 40% alcool, 1L pentru a te bucura de un pret senzational. Livrarea se va face rapid direct la usa ta, in siguranta.
 
Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.