Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Chateau Mareuil Marie du Fou Blanc

Vin Alb

Culoare: Auriu deschis

Miros: note de gutui, pară, lămâie.

Gust: vioi, tensionat, care te va intriga. Notele de vârf sunt fin echilibrat între notele fructate și cele minerale. Finalul este revigorant și aromat, pentru a lăsa o senzație de lungă durată.

Asocieri culinare: fructe de mare, stridii, creveți. 

SKU: 7512187267761

Chateau Mareuil Marie du Fou Blanc

Vin Alb
222,60 lei
stock epuizat

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Château Marie du Fou alb AOC Fiefs Vendéens Mareuil. Această amestec este disponibilă și în rosé și roșu și oferă vinuri foarte reprezentative pentru denumirea și terroir-ul Mareuil, cu un echilibru subtil de fructe, vivacitate și finețe. Marie du Fou Blanc este cuvée-ul ambasador al vinurilor Vendée, care este foarte popular în restaurantele locale și se potrivește de minune cu bucătăria locală, în special cu fructele de mare și peștele de pe coasta franceză. 

Soiuri de struguri: Marie du Fou blanc este predominant Chenin blanc, cu puțin Chardonnay.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.