Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Lirac Blanc Roc-Epine

Vin Alb

Cupaj: Grenache 50%, Roussanne 30%, Viognier 20%.
An: 2022
Volum: 0.75l
Țară: Franța
Regiune: Franța: Rhone
Subregiune: Rhone: Rhone de Sud
Alcool: 14,0%.
Culoare: Alb
Tip: sec

SKU: 7510557656764

Lirac Blanc Roc-Epine

Vin Alb
288,75 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Tipul de sol: Pietros, nisipos, pe terase roșii de pietriș. 
Recoltare : Strugurii sunt culeși în întregime manual, în vederea calității: ciorchinii, triați de culegător, ajung intacți în pivniță, evitându-se astfel orice oxidare. Mai mult, culegerea manuală conservă starea vițelor de vie și, prin urmare, viitorul podgoriei.
Metoda de vinificare și de învechire: Desciorchinarea totală, macerare cutanată de 4 până la 12 ore, în funcție de an, pentru a extrage aroma și consistența. Apoi fermentație la temperatură scăzută. Îmbuteliat în ianuarie pentru a bloca aromele.
Buchet: Un amestec frumos și proaspăt. În sticlă, veți găsi multe fructe, arome de flori de tei și flori albe, gusturi foarte citrice, vivacitate și suficientă energie pentru a vă ispiti papilele gustative fără a vă potoli setea.
De savurat: Cu crustacee și pește. De asemenea, îl recomandăm ca aperitiv, unde constituie un început de masă perfect și, de ce nu, cu o brânză moale, cum ar fi Camembert, Brie, Livarot sau Crottin de Chavignol. 

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.