Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Crama Mircești Sauvignon Blanc

Vin Alb

Soi: Sauvignon Blanc
Stil: sec
Recolta anului: 2020
Culoare: alb
Aromă: de piper verde, fructul pasiunii, flori de soc și grapefruit
Gust: mineralic cu multă prospețime
Temperatura de servire: +8°C… +10°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13.5%
Volum: 750 ml

SKU: 4842207000218

Crama Mircești Sauvignon Blanc

Vin Alb
155,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin alb sec, produs 100% din struguri selecți de Sauvignon Blanc. Culeși manual de pe podgoriile din satul Mircesti, raionul Ungheni, zona vinocolă cu indicație geografică protejată Codru. Vinul are o culoare galben-verzuie. Arome de piper verde, fructul pasiunii, flori de soc și grapefruit. Gust mineralic cu multă prospețime. Podgoriile se află la o altitudine de 270-300 m, cu o pantă de înclinare de 6-12 grade, îndreptate în direcția nord-est. Vinul a fost maturat “sur lie” timp de 4 luni în vase de inox.  Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 4 ani. Se recomandă asocierea culinară cu preparate de pește, mâncăruri picante, sushi, carne albă sau specialități din fructe de mare. Se recomandă răcirea vinului, înainte de consumare.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.