Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Purcari Pinot Grigio

Vin Alb

Soi: Pinot Grigio
Stil: sec
Recolta anului: 2021
Culoare: galben-pai deschis
Aromă: proaspătă este conturată de note uşoare de mere verzi şi pere
Gust: fructat este revigorant, plăcut, cu o aciditate bine echilibrată, prezentând nuanţe armonioase în postgustul de durată
Temperatura de servire: +10…+12°C
Prilej: ocazii speciale
Volum: 750 ml

SKU: 4840472012738

Purcari Pinot Grigio

Vin Alb
143,55 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Pinot Grigio de Purcari este ca atingerea toamnei: lin, cald, enigmatic. Un vin care nu strigă, ci îți șoptește frumos povestea sa.

Are o culoare galben-pai deschis. Aroma proaspătă este conturată de note uşoare de mere verzi şi pere. Gustul fructat este revigorant, plăcut, cu o aciditate bine echilibrată, prezentând nuanţe armonioase în postgustul de durată. Se asociază cu bucate din peşte, crustacee, pui, caşcavaluri tari şi legume la grătar.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională.

Vinul fructat și acidulat face o combinație fantastică cu legume proaspete, pește crud și entreé-uri light. Sushi, fructe de mare.

 

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.