Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

VALENCAY BARDON

Vin Alb

Volum: 0,75 l
Culoare: Alb
Țara: Franța
Regiune: Loire
Denumire: Valençay
Soi de struguri: Chardonnay Sauvignon
Château, Estate, Brand: Domaine Denis Bardon
Stil de vin: Blanc Fruité, Blanc Sec
Asociere culinară: carne, pește în sos, carne de pasăre.

SKU: 7510568656869

VALENCAY BARDON

Vin Alb
194,25 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Acest vin este cultivat în Valea Loarei, mai exact la Domaine Bardon. Podgoriile de la Domaine Bardon se află pe dealuri înconjurate de numeroase râuri. Acest terroir îi conferă lui Valençay Bardon o prospețime accentuată. 

Valençay are o frumoasă culoare galben pal, cu arome de mătase și de cascaval care domină nasul, echilibrat cu o mare finețe. În gură, prospețimea acestui vin alb sec este cea care iese în evidență, datorită celor 2 soiuri de struguri care se amestecă în el: Chardonnay și Sauvignon. Acest Valençay Blanc de la Domaine Bardon se potrivește foarte bine cu mezeluri, brânzeturi și pește.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.