Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vinăria din Vale Nobleza Muscat

Vin Alb
SKU: 4841346002428

Vinăria din Vale Nobleza Muscat

Vin Alb
77,79 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Aromă și gust: Aromă parfumată de floare de portocal, miere de albine. Gust revigorant și exotic, cu un post-gust de note predominante de pere coapte și caprifoi. Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie. Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică. Temperatura ideală de servire: 16-18 °C Temperatura de pastrare: +5 +20°C Asocieri culinare: Delicatese din bucătăria europeană și occidentală, precum un platou de aperitive, salate de vară, carne albă, deserturi lejere.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.