Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vin Salcuta WW Pinot Gris Blush

Vin Rose

Soi:100% Pinot Gris
Recolta anului:
Culoare: roz
Aromă:Se evidențiază aromele fructate de zmeură și piersici copți
Gust: Gustul său armonios combină notele citrice, cuplate cu accente de fructe roșii, cum ar fi căpșunile.
Temperatura de servire: +14… +16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool:
Volum: 750 ml

SKU: 4840058010431

Vin Salcuta WW Pinot Gris Blush

Vin Rose
103,90 lei 73,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un vin ușor și revigorant de o culoare rose elegantă. Se evidențiază aromele fructate de zmeură și piersici copți.Gustul său armonios combină notele citrice, cuplate cu accente de fructe roșii, cum ar fi căpșunile.

Este obţinut din struguri recoltaţi manual la începutul lunii septembrie, vinificaţi prin metoda tradiţională. Procesul de macerare este unul de scurtă durată, de numai câteva minute, astfel încât culoarea să nu vireze spre cea a vinului roşu. Fermentarea are loc în vase din inox la temperatură controlată de 14°С – 16°С și menținerea pe strat fin de drojdie, timp de la 1 până la 3 luni.

Ușor și revigorant, acest vin poate fi servit ca un aperitif dar și asociat cu salate proaspete sau orice rețetă italiană.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.