Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Castel Mimi Governor’s Blend

Vin Roșu

Soi: Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagră & Saperavi
Recolta anului: 2018
Culoare: roșie
Aromă: fină de prune uscate și șofran
Gust: complex cu note de afine și dude negre
Temperatura de servire: +15°C ...+18°C
Alcool: 15.0%
Volum: 750 ml

SKU: 4841576002458

Castel Mimi Governor’s Blend

Vin Roșu
460,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un cupaj care combină proprietățile cele mai de seamă a celor mai reprezentative soiuri produse de Castel Mimi în anul 2018: Cabernet Sauvignon oferă un potențial enorm de maturare, Feteasca Neagră oferă un suflu de tradiționalism și fructuozitate, pe când Saperavi complemetează prin nuanțe impecabile de mirodenii. Degustătorul va fi cucerit prin arome de prune uscate și șofran. Gustul complex destăinuie nuanțe de afine și mure. Postgustul este bogat, deschizându-se prin senzații de cafea și ciocolată neagră, ultimele fiind obținute prin maturarea vinului în butoaie de stejar francez. Un vin impecabil care poate fi savurat fie acum, fie peste ani.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.