Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Crama Mircești Cuvée Rouge

Vin Roșu

Soi: Cabernet-Sauvignon & Saperavi
Recolta anului: 2018
Culoare: roșu-rubinie intensă
Aromă: de cireșe negre, coacăză, mure, trufe și piper
Gust: fructat, condimentat, mirodenii dulci și ciocolată neagră
Temperatura de servire: +14… +16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 14,5%
Volum: 750 ml

SKU: 4842207000225

Crama Mircești Cuvée Rouge

Vin Roșu
569,25 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Vin roșu sec, cupaj din două soiuri deosebite de struguri. Soiul autohton Cabernet Sauvignon cu o proporție de 70%, acompaniat de soiul georgian Saperavi cu 30 %. Vinul are o culoare roșie-rubinie intensă. Arome de cireșe negre, coacăză, mure, trufe și piper. Gust fructat, condimentat, mirodenii dulci și ciocolată neagră. Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din satul Mircești din centrul Moldovei. Cupajul a fost ținut timp de 24 luni în baricuri noi de stejar. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 10 ani. Se recomandă asocierea culinară cu carne de miel, preparate vânătorești, steak de vită, mezeluri condimentate, brânzeturi.  Se recomandă decantarea vinului înainte de consumare.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.