Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Enoteria Platon Firesc Multivintage vin sec roșu 0.75l

Vin Roșu

Soi: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Rara Neagră, Saperavi

Tip: sec

Alc. 13,5%

An: 2018, 2019, 2020, 2021

Regiunea IGP Ștefan Vodă

Țara: Republica Moldova

Temperatura: +15 +18 ºC

Volum 750 ml

SKU: 4842219000640

Enoteria Platon Firesc Multivintage vin sec roșu 0.75l

Vin Roșu
390,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Descoperiți o experiență vinicolă exclusivă cu lansarea noastră specială, vinul roșu în ediție limitată – “Firesc” Cu o producție limitată și atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, acest vin reprezintă eleganța și rafinamentul la cel mai înalt nivel.
Note Aromatice Distinctive:
Experimentați un buchet aromatic distinct, în care se întrepătrund notele de fructe negre coapte, vanilie fină și nuanțe subtile de condimente. Fiecare înghițitură dezvăluie o paletă complexă și bogată, cu un echilibru perfect între dulceața fructelor și maturitatea tăriei.
Eleganță în Ambalaj:
Fiecare sticlă de “Firesc” este un adevărat obiect de artă, cu un design deosebit și o etichetă care capturează esența și istoria familiei Enoteria Platon în producția de vin. Ambalajul său elegant reprezintă demnitatea și prețuirea tradiției.
Ediție Limitată – Exclusivitate Garantată:
Cu doar un număr limitat de sticle disponibile, “Firesc” de vinaria Enoteria Platon devine o comoară rară și o investiție într-o experiență vinicolă excepțională. Fiecare sticlă  subliniază autenticitatea și unicatul acestui produs deosebit.
Descoperiți magia vinului “Firesc”și lăsați-vă purtați de o călătorie a simțurilor. Cu o combinație perfectă de tradiție și inovație, acest vin își găsește locul în inimile celor ce caută autenticitatea și rafinamentul în fiecare înghițitură.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.