Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Gogu Metafora

Vin Roșu

Soi: Cabernet Sauvignon, Saperavi, Merlot
Stil: sec
Recolta anului: 2020
Culoare: roșie
Aromă: de vișine, mure, afine, completate perfect de note ușoare de ciocolată neagră, fum și condimente dulci
Gust: intens, bine echilibrat, bogat în arome de vișine în ciocolată, afine, cireșe și dude, postgust elegant și de lungă durată
Temperatura de servire: +14…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13,8%
Volum: 750 ml

SKU: 4841800001141

Gogu Metafora

Vin Roșu
315,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Micul vinificator Ilie Gogu a făcut din acest vin ceea ce face un poet genial din cuvinte — o adevărată figură de stil! Un cupaj din Merlot, Cabernet Sauvignon și Saperavi. Este a treia ediție de Metafora de excepție și nu există un compliment mai mare pentru un vinificator care păstrează calitatea la vinuri de autor mai mulți ani la rând. Un vin corpolent și intens, atât în culoare, cât și arome. Metafora se vinde mai repede decât apare, iar pe internet au fost observate licitații cu acest vin exact ca în cazul anticariatelor. Așa trebuie să fie un vin de autor: bun și puțin! Dacă îl întâlniți în vânzare, luați-l, s-ar putea să nu mai aveți o a doua șansă. Maturat în butoaie de stejar francez timp de 18 luni.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.