Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Kazayak Blends Negru de Kazayak

Vin Roșu

Soi: Saperavi 40% & Cabernet Sauvignon 30% & Merlot 30%
Recolta anului: 2018
Maturare: 8 luni în butoi din stejar franţuzesc
Culoare: rubiniu-închis
Aromă: o structură echilibrată și bine definită, cu o aromă intensă şi plăcută îmbinată fructe de pădure, coacăze negre afine și conturate subtil de note de stejar
Gust: dominat de fructe negre, smochine și lemn dulce, cu un postgust lung, fructat și condimentat
Temperatura de servire: +15°C …+18°C
Prilej: vinul ce creează o adevărată atmosferă de sărbătoare
Alcool: 13,5%
Volum: 750 ml

SKU: 4840526012523

Kazayak Blends Negru de Kazayak

Vin Roșu
115,90 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Un vin bărbătos, o structură echilibrată și bine definită. Descendent al soiurilor Saperavi, Cabernet-Sauvignon și Merlot, acesta este un vin-eveniment a cărui aromă intensă şi plăcută îmbină fructe de pădure, coacăze negre afine, conturate subtil de note de stejar. După ce ochiul contemplă culoarea, un fermecător rubiniu-închis, gustul, dominat de fructe negre, smochine și lemn dulce, descoperă un vin puternic, echilibrat, cu tanini bine copți, integrați într-o structură elegantă în care condimentele Saperavi-ului sunt asociate armonios cu catifelarea Merlot-ului și forța Cabernet-ului Sauvignon. Un postgust lung, fructat și condimentat. În condiții optime de păstrare, acest vin poate îmbătrâni frumos.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.