Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Negru de Purcari

Vin Roșu

Soi: Cabernet Sauvignon, Rară Neagră, Saperavi
Stil: sec
Recolta anului: 2019
Culoare: roșie
Aromă: nuanțe de fructe dulci – prune coapte și smochine – ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii și șofran
Gust: profund și catifelat, cu un postgust senzual
Temperatura de servire: +15…+18°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 14%
Volum: 1500 ml

SKU: 4840472017702

Negru de Purcari

Vin Roșu
699,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Negru de Purcari este regele vinurilor roşii – nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit.Cu o culoare roşie-cărămizie, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci – prune coapte și smochine – ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de mirodenii și șofran. Gustul profund și catifelat aminteşte de aceleaşi fructe întâlnite în aromă, cu note ample de tanini delicați şi cu un postgust senzual, de lungă durată. Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 18 luni în barrique franțuzesc de stejar. Se recomandă de servit cu brânzeturi maturate cu mucegai nobil, ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, ruladă de fazan cu piure de castane. Se decantează timp de 30 de minute înainte de a fi servit.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate până la ușa ta, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.