Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

Purcari Academia Saperavi

Vin Roșu

Soi: Saperavi
Stil: sec
Recolta anului: 2019
Culoare: roșie
Aromă: de prune și fructe coapte
Gust: plin, opulent, cu un postgust lung și plăcut, cu arome complexe
Temperatura de servire: +14…+16°C
Prilej: ocazii speciale
Alcool: 13,5%
Volum: 750 ml

SKU: 4840472020702

Purcari Academia Saperavi

Vin Roșu
689,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Academia Saperavi este esența impresionantului soi georgian cu același nume, reinterpretat de către expresia pură a terroir-ului de Purcari, obținând, în rezultat, un vin autentic cu aromă fulminantă.
Fermentarea în amforă de lut și scurta odihnă în butoi de stejar au permis obținerea unui vin pur, ce a evoluat fără implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Moldova, curățați, răciți și lăsați să-și urmeze calea spre fermentare în mod firesc, pe care natura l-a pictat într-un rubiniu intens cu reflexe purpurii și l-a parfumat cu arome explozive de prune și fructe coapte. Acest vin roșu sec cu taninuri catifelate, are un gust plin, opulent, cu un postgust lung și plăcut, cu arome complexe.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.