Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Livrări 24/24

Contact +373 79 880 880

Vin Pata Negra TORO ROBLE

Vin Roșu

Volum: 0,75
Tip de vin: Sec
Tip de produs: Vin roșu
Conținut de alcool: 14%.
Țara de origine: Spania

SKU: 8410261111124

Vin Pata Negra TORO ROBLE

Vin Roșu
159,00 lei 115,00 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Tinta de Toro, Pata Negra reprezintă o băutură alcoolică ce se încadrează în categoria de vin roșu. Acest vin provine din Spania, mai exact din regiunea Toro. La baza acestui vin deosebit se află un soi de struguri foarte aromat, denumit Tinta de Toro, element ce poate fi intuit și din numele băuturii. Acest vin stă la maturat pentru o perioadă de 4 luni, conform tradiției spaniole.

Tinta de Toro, Pata Negra are o culoare intensă de roșu cireașă, cu reflexii purpurii. La nivelul nasului se resimt note puternice de fructe de pădure roșii și negre, cu ușoare tente mentolate și arome de ciocolată și bomboane de caramel.

Gustul este la fel de complex și de intens, reflectând în totalitate aromele olfactive. Finish-ul băuturii este lung și plăcut. Temperatura optimă de consum a acestui vin este de 16 grade Celsius. Este ideal alături de preparate gătite la grătar, carne roșie, dar și mâncăruri din bucătăria mexicană și cea italiană.

Vinul roșu se poate consuma sec, alături de apă minerală sau de alte băuturi răcoritoare carbogazoase.

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.