Program de lucru

Luni - Duminică 10.00 - 22:00

Contact +373 79 880 880

Vina Montes Muse 2019

Vin Roșu

Producător: Viña Montes - Valea Maipo

Soi: Cabernet Sauvignon

Culoare: roșu-rubiniu profund              

Miros: delicat și elegant, dominat de note de fructe roșii, inclusiv căpșuni, prune roșii și Sarsaparila însoțite de lichior de coacăze și sirop de cireșe plus notele împrumutate de la stejar: tutun și cafea mocca

Gust: vibrant și amplu, dar echilibrat și complex, cu tanini foarte catifelați, în armonie cu puritatea aromelor și sfârșit foarte lung

Recomandări gastronomice: carne roşie - în special, vită (T-bone), carne de rață, hamburgeri, paste cu sos de roşii, pizza, brânzeturi (inclusiv Parmezan, Grana Padano, Comté)

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 15-17°C

SKU: 7510568857716

Vina Montes Muse 2019

Vin Roșu
159,60 lei
în stoc

Oferă un calificativ pentru acest produs!

Descrierea produsului

Arome foarte intense de coacăze negre, violete, tulpini de flori, coajă de copac și pământ ud. Foarte parfumat. Ciuperci, trufe negre și tutun. Arome superbe de Cabernet Sauvignon. Corp mediu spre plin, tanini ultra-fini și integrare minunată. Se deschide și evoluează. Persistă minute în șir. Atât de bun. Un Cabernet Sauvignon super, nou și pur de la Montes, din Valea Maipo și făcut la crama din Valea Apalta. Scos pe piață în septembrie 2022. Au fost îmbuteliate 6.000 de sticle. Clasic prin vinificare și neoclasic prin natura sa. Foarte savuros acum, dar va fi mult mai bun în 2025 și după aceea.”

Distribuție
Distribuție
Propunem și oportunitatea de vânzări B2B! Dacă ești reprezentantul unei afaceri, contactează-ne pentru a primi o ofertă avantajoasă datorită careia vei avea noi oportunități de dezvoltare și vei avea parte de cele mai bune prețuri.
Livrare
Livrare
Beneficiază de livrarea produselor preferate, la orice adresă de pe teritoriul Republicii Moldova.
Import
Import
Îți propunem spre alegere o gamă de peste 1000 de produse a unor brand-uri internaționale disponibile atât prin comandă online pe site, cât și în magazinul nostru.